19 februari 2013

magic mushrooms in Murwillumbah

De kenner van de magische paddenstoelen weet al dat op een warme plek vol met koeien het welig moet tieren van de magic mushrooms. De koeien eten met het gras namelijk de sporen van de paddenstoelen op en met hun flatsen komt het weer naar buiten en daaruit groeien de paddenstoelen volop.

Op de weiden rond de boerderij staan duizenden van deze paddenstoelen met hun hallucinerende werking. Je hebt hier de blauwe sterke variant en de minder vervaarlijke goldtopvariant (foto).

Naar men mij verteld heeft, krijg je behoorlijk last van je nieren als je een omeletje met magic mushrooms eet. Daarom is er niemand aan verslaafd in Australie. Pubers proberen het uit. In Amsterdam verkoopt men de Mexicaanse variant van magic mushrooms die minder zwaar op de maag schijnt te liggen.

2 opmerkingen:

  1. Just desire to say your article is as amazing. The clarity in your
    post is simply cool and i could assume you're an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the rewarding work.

    Also visit my web site :: funghi magici (http://buymagicshrooms.wordpress.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super artikel, met veel plezier gelezen.

    BeantwoordenVerwijderen