10 september 2016

Trump in de aanval: lock her up

Hillary Clinton is haar grote voorsprong in de polls aan het verspelen. Volgens de wedkantoren zijn de kansen van Trump weliswaar niet veel gestegen in de afgelopen week, maar hij heeft wel enkele grote klappen uitgedeeld. Dat gebeurt vooral door zijn nieuwe campagneteam dat uiterst bedreven is om mensen zwart te maken. Zij kunnen de publieke opinie zo ver krijgen dat ze zelfs mensen moeder Theresa achter tralies zouden moeten zetten. Bij Hillary is dat verrassend eenvoudig. Het e-mailschandaal is uit de hand aan het lopen.  https://www.washingtonpost.com/opinions/the-hillary-clinton-email-story-is-out-of-control/2016/09/08/692947d0-75fc-11e6-8149-b8d05321db62_story.html?utm_term=.3ece3c963f17
Commentaar van een potentiële stemmer op Trump:
“You have Donald Trump, who’s openly racist,” he said. Then, of Ms. Clinton: “I mean, we have a presidential candidate who’s deleted emails and done things illegally and is a presidential candidate. That doesn’t make sense to me, because if that was any other person, you’d be in prison.”
Clinton wilde zich eigenlijk niet zo uitgebreid laten interviewen, maar ze moet nu en het gaat dan meer dan de helft van de tijd over haar e-mails. Zij is een nieuwe Nixon die langzaam door het emailschandaal instort na een grote verkiezingswinst.

Een invloedrijke analist heeft uitvoerig beschreven dat de Clinton Foundation ' a fraud' is. Bill Clinton speelt volgens velen een bedenkelijke rol. Men vergeeft baantjes en grote bonussen aan familie en vrienden, terwijl men vorig jaar van de honderden miljoenen van de Clinton Foundation slechts 9 miljoen aan goede doelen zou hebben gegeven.
Kortom, het is bewezen dat Clinton een corrupte politica is, unfit voor president, net als Trump.,

N.B. Bij Trump ging het andersom. Hij kocht zelf een politica (attorney general Pam Bondi)  in Florida om zodat zij zou verhinderen dat de Trump University aangeklaagd zou worden. Toen dat niet gebeurde kreeg haar verkiezingskas binenn enkele dagen $25.000 bijgeschreven. Een postzegeltje voor Trump, van Reij zou het hiervoor niet doen, maar toch.

Trump scoorde in zijn aanpak van de Mexicaanse president, die daarna in eigen land voor onnozele hals is uitgemaakt, dat hij Trump zo presidentieel deed lijken terwijl hij zijn standpunt over Mexico verder verhardde. Als het aan hem ligt, gaat Mexico echt wel voor die muur betalen.
Hij houdt van betalen van anderen. Daar moet de NAVO maar aan wennen.
In het grote buitenlanddebat van de afgelopen week scoorde Trump opnieuw enorm. Net als de koningin van Alice in Wonderland suggereerde wist hij zes onmogelijke politieke ideeën te spuien. Poetin is een geweldige president, die Trump aanprijst. Amerikaanse generaals werden als slappe doetjes ten tonele gevoerd en ga zo maar door meer politieke stommiteiten, waar iedere kandidaat voor zou worden afgestraft, maar die bij Trump goed scoren. Zo goed zelfs dat conservatieve republikeinen geleidelijk toch weer Trump gaan steunen. Trump heeft overduidelijk gemaakt dat je het kan schudden als je Trump niet uitgebreid prijst. Mensen ontslaan blijft een grote hobby van hem.
Ondertussen lijkt Trump voor te staan in Ohio (je wordt bijna nooit president zonder Ohio te winnen) en volgens sommige polls staat hij nu voor op Clinton.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten