30 juni 2019

G20: het draait nog steeds om olie, Trump vervult wensen Xi

je kunt het meteen zien:  MBS is het stralende middelpunt. op de achterrond steekt Rutte verre uit. May staat al op het tweede plan en ook Merkel is al opzij geschoven.

Deze man heeft tenminste vrienden. Trump meldde dit uitdrukkelijk. Maxima heeft het tot schand ondervonden. Poetin smeekt om zijn gunsten. Wat zijn we zonder hem. Baudet, dat is wel een miljardje of wat waard om niet hiervan afhankelijk te zijn.
Dictaat Xi voor 100% geslikt door Trump. Ja, Huawei moet orders krijgen/ dingetjes kunnen kopen van Amerikaanse bedrijven.. Ja meneer Xi, de onderhandelingen worden hervat. Ja meneer Xi, geen nieuwe heffingen. Xi koopt wat bonen om een en ander te bespoedigen. Schoothondje Trump gaat nu zijn grote vriend Kim opwachten bij de grens van Noord en Zuid Korea. Zal kim zich verwaardigen om Trump niet al te erg laten afgaan?

Nee, Trump is nu even guller dan Sinterklaas en daar moet je van meeprofiteren.
De Europeanen hadden wat anders te doen, de belangrijke baantjes moeten verdeeld worden. Wie volgt Juncker op? Tusk draagt zowaar Timmermans voor. Wie volgt Tusk op? En wie Draghi?

In de VS zit men nog na te analyseren hoe de eerste debatten van de democratische kandidaten verliepen. De dames wonnen: Elisabeth Warren op de eerste dag en Kamala Harris op de tweede avond.De een probeerde nog linkser te zijn dan de ander. De oudjes beten in het stof. Op de eerste avond sprak men ook wat Spaans, want de Hispanics winnen, dan heb je de toekomst (bijna alle bevolkingstoename komt door de hispanics). Healtcare for all. Immigranten, daar moet je lief voor zijn. Grote gevaren ziet men met klimaat en China naast Trump. Gaat een zeer linkse rakker Trump proberen uit het Witte Huis te drijven? Het is nog te vroeg om de gematigde kandidaten af te schrijven, maar Biden bakte er niets van, dat is geen partij voor Trump in een debat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten