17 mei 2017

Trump een beetje dom, met een kinderhand die snel gevuld is, de do nothing, push over president

Trump zorgt nog steeds in zijn eentje voor ongeveer de helft avn het nieuws in  de wereld. Dat is nog nooit iemand voor zo lang gelukt.
Hoe ernstig de feiten ook zijn, het heeft geen enkele invloed op de aandelenmarkten.
Hij neemt wel heel erg onbesuisd besluiten. Hij mist de Maxima die hem beschermd tegen die foute uitlatingen. Ivanka doet haar best, maar is zelf geen haar beter dan haar vader.
Democraten zijn maar wat blij, spelen erg boos te zijn, maar beginnen nu toch echt een goede kans te krijgen in 2018 het congres terug te winnen.
Rechters hebben het er maar druk mee om zijn presidentiële besluiten ongeldig te maken. Vriendjes beschermen tegen onderzoeken van de FBI, dat is eigenlijk an alle tijden.
Door al die fratsen is zijn politieke macht niet erg groot. Hij krijgt weinig voor elkaar, is een do nothingpresident.
De laatste dagen lees je meer over regeringsleiders die Trump als een gevaarlijk kind zien met duistere krachten, maar met een kinderhand die gauw gevuld is. Even wat extra aardig zijn tegen Trump c.s. en je krijgt alles voor elkaar (China, rusland, Mexico zijn in hun nopjes). Zij zeggen dat Trump een push over president .
Republikeinen zijn nu toch een beetje boos geworden, want die verhalen over de teloorgang van het congres in 2018 liggen niet goed.

De Israëli zijn geschokt, maar zij wisten in januari al dat Trump een flapuit was waar je geen vertrouwelijke dingen aan moest toevertrouwen. Ze zijn uiteraard boos over het verklappen van hun wijsheden aan Rusland, maar ze moeten verder met bescherming van de VS.

Voorlopig loopt alles nog goed af voor Trump. Hij was gerechtigd tot het ontslaan van Comey, van het verklappen van top geheime documenten, zijn familieleden zijn onbezoldigde adviseurs van de regering. rare zakenrelaties met duistere zakenmensen/ Russen, het is allemaal niet genoeg om hem echt te raken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten