17 oktober 2012

Obama laat Romney aanprutsen

Obama heeft na het debat gisteravond ineens weer de betere kansen. Hij wist de uitglijder van Romney dat 47% van de Amerikanen losers zijn, profiteurs en afhankelijk van de overheid en daarom stemvee voor Obama, uit te buiten.

Hij liet Romney er in lopen met zijn blunder dat het doden van de ambassadeur in Libië niet snel als daad van terrorisme zou zijn onderkend.

het ergste was wel de hint van Romney dat hij een blik vrouwen tot zijn beschikking had. Dat maakte heel wat mannen vrolijk (en jaloers, niet alleen is Romney schatrijk, maar hij heeft ook een blik vrouwen ter beschikking) maar het prille herstel van meer vrouwelijke stemmen werd zo vermoedleijk in de knop gebroken.

Romney deed niet alles slecht. Hij haalde het economisch beleid van Obama onderuit. Nog vier van die jaren, daar zit men niet op te wachten.

De laatste maanden volgen de kansen van Obama die van Bush acht jaar geleden. Obama staat er iets beter voor nu, terwijl Bush uiteindelijk won. Het kan natuurlijk nog spannend worden.
De approval rate van Obama is niet overtuigend boven de 50% en bijna geen president wordt herkozen bij een approval rate onder 50%.
Plaatjes komen van Bianco.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten