18 april 2015

Wayne Allyn Root Tricky Dicky Hillary: corrupt verwend oud wijf probeert baas van Amerika te worden.

http://townhall.com/columnists/wayneallynroot/2015/04/16/tricky-dicky-hillary-n1985822/page/full  .
Wayne Allyn Root  Tricky Dicky Hillary
Het begint met een weinig flatteuze foto. Ze is een soort Nixon nieuwe stijl. De columnist popelt van verlangen om het merk Hillary, de coole, ervaren oma, die zo goed weet wat de middenklasse en daaronder nodig heeft,  te rebranden, af te branden. Er is eenvoudig een tricky dicky Hillary te creëren.

Ze is een totaal verwend kreng en is het contact met middenklasse kwijt. 5-sterren hotels zijn niet goed genoeg meer als ze de presidentiële suite niet krijgt. De Clintons hebben $2 miljard afgetroggeld van bevriende dictators/ business. Er is dus geen twijfel of ze corrupt is, de gunst van het bedrijfsleven is gekocht net als 2 miljoen volgers op Facebook. En dictators in Saoedi-Arabië hebben niets te vrezen. Die mogen de mensenrechten schenden, maar dat kost wel een nieuwe bijdrage aan de Clinton foundation natuurlijk.
Benghazi is zoals ze werkelijk is. Vier soldaten omgekomen? So what. Overigens kan een president niet veel anders denken anders wordt die gek. Maar republikeinen gaan alles doen om Hillary via Benghazi in een kwaad daglicht te stellen.

Maar Hillary begint zich inderdaad te gedragen als de overjarige prinses op de erwt. Bush kan hier geen gebruik van maken, maar Rubio bijvoorbeeld juist zo veel dat het maar de vraag is of Hillary het van die rechtse Rubio met zijn jeugdige flair kan winnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten