9 juli 2010

We zijn verdoemd volgens octopus Paul

Octopus Paul heeft voor de almejas gekozen in plaats van de Zeeuwse mosselen. het journaal meldde dat bijna als belangrijkste neiuws. Als dat inderdaad een voorbode is dat Oranje ten onder gaat zoals de gokkantoren, Cruijff en andere spelers die in Spanje gespeeld hebben zeggen, dan wordt de faam vande inktvis zo groot dat er zegswijzen kunnen komen als: de inktvis heeft altijd gelijk, wie ben ik dat ik het beter weet dan een inktvis. Hopelijk wordt het: een inktvis voorspelt de finale altijd fout, net als de vorige keer.
Spanjaarden zien de uitspraak van de inktvis als een aanwijzing dat het Neerlands elftal de moed op moet geven en moet kapituleren voor het onvermijdelijke; de transferwaarde van Spanje is de nodige keren groter dan die van Nederland.
De beurs kan zorgen voor een self fulfilling prophecy, dus waarom zou de beroemdste inwoner van Oberhausen dat ook niet kunnen?

Bovendien denken velen dat Sep Blatter de scheidsrechter heeft geïnstrueerd dat Nederland moet verliezen. Van Bommel moet binnen tien minuten van het veld gestuurd worden. Samenzweringstheorieën net als waarom Ajax geen landkampioen is ondanks de veel betere spelers, het is de schuld van de scheidsrechters, vooral van Pieter Vink (Minne moet hier toch echt tegen optrden zo vinden mijn collega's).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten