17 juli 2013

Voorspeculaties bedrijfsbarbecue bij Jitzes morgen

Er wordt danig gespeculeerd, hoe morgen de barbecue bij Jitzes Noorman zal zijn op zijn dakterras en vooral ook is er enige vrees of deze blogger hun eventueel schaamteloos gedrag blow by blow zal publiceren.


Fijne koopavond, ijs en weder dienende, zoals Ruud dat altijd al zegt, zo gaan we die bedrijfsbarbecue F&C NL bij Jitzes tegemoet. Het weer lijkt prima te worden, sommigen denken zonnebrandolie nodig te hebben.

Nee, er zijn geen Oekraïense dames (http://beleggenopdegolven.blogspot.co.uk/2012/12/de-donderdagavondborrel-en-de-tijdgeest.html ), geen strippers, al werd er wel geïnformeerd of er een paal op het dakterras was waar dames hun kunsten konden vertonen. Ja, sommige heren kunnen nog werken aan een meer vrouwvriendelijk gedrag.

Wat is het aan te raden tenue? Rode broek, zonnebril, geen witte sokken?

Maar de speculaties gingen er natuurlijk vooral over hoe goed het vlees van die topslager uit de Pijp zal zijn en of de vis goed gerookt zal zijn en Rob en Ben zich uitgesloofd hebben met hun voorraad wijn.

3 opmerkingen:

 1. De vrouwen van F&CNL worden iig goed vertegenwoordigd ;-)
  Wbt de dresscode, had het team bak&braai eerder moeten vermelde :P Jammerrrrr...  BeantwoordenVerwijderen
 2. nog even wat verdere toelichting over die stripper: jitzes had gekscherned tegen carlo gezegd dat hij maar op www.dakterrasstripper.com moest kijken. Dat leverde wat problemen op, maar de F&C spamfilter hield een en ander effectief tegen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 08:05 The day after, en nog geen collega ten kantore...

  BeantwoordenVerwijderen