4 april 2013

Kim Jung un in het voetspoor van zijn vader

Wat moet je, als je plannetjes voor extra voedsel om de 100ste geboortedag van je legendarische grootvader te vieren in duigen vallen?
Dan moet je iets anders verzinnen waarom het volk zich achter je gaat opstellen. En dat is de verdediging tegen de gezamenlijke vijand, Amerika, dat Zuid Korea zo verschrikkelijk in de tang houdt en zo'n enorme dreiging op Noord Korea uitoefent. Zijn vader lukte het overigens beter met Bush/Clinton te onderhandelen om in ruil voor minder terreur wat los te krijgen. Obama trapte hier tot op heden niet in, overigens met als gevolg dat de extra voedselpakketten niet loskwamen.

Waarom zette Amerika overigens zo'n zware bommenwerpers etc in bij de oefening in Zuid Korea, iets dat ze in het Midden Oosten niet durfden? Dat moest Noord Korea toch als aggressie opvatten?

Kim Jung un heeft daarom de aanval op Amerika aangekondigd, hoe onmogelijk dat ook is. Die dreiging is te absurd voor woorden, maar de dreiging om Seoel met de grond gelijk te maken met zijn 20 miljoen mensen is wel geloofwaardig. Als hij dat doet is het einde oefening voor zijn regiem en het land wordt dan militair vermorzeld, dat kan China in dat geval niet meer tegenhouden.

Daarom gelooft niemand dat Kim Jung un zijn dreigementen kan en wil uitvoeren.
Kim Jung un wordt bespot met het achterlijke wapentuig dat hij heeft, het is duidelijk dat Noord Korea maar een primitief landje is dat zijn deviezeen hard nodig heeft om de steeds erger wordende honger te bestrijden.

Jon Stewart gaf hem al de volle laag
Hij probeert oorlog te voeren als Patton met verrekijkers etc.
De fotoserie http://gigapica.geenstijl.nl/2013/03/kim_jongun.html laat ook zien hoe primitief Noord Korea is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten