22 maart 2014

Bedrijfsuitje F&C Nederland 2014

Eerst naar het Rijksmuseum. Ben Kramer hield het overzicht, geflankeerd door paranimf Charlotte. En hij zag dat het goed was.
De foto's zijn van Carlo Splint.
We hadden ons eerst voor het Rijksmuseum verzameld. Van het gezicht van Michiel de Bruin (staatsleningen) straalt de outperformance af, duidelijk geen gezicht getekend door underperformance.

Ik was nog niet in het nieuwe Rijksmuseum gewest. Een ele vooruitgang, nu weer meer bij de tijd. De virtuele persoon achter de klok poetst elke minuut de wijzer weg en zet hem een minuut vooruit. Dit ding is bijna even populair als Hollebolle Gijs in de Efteling met "papier hier".
Uiteraard was er de hernieuwde kennismaking met de Nachtwacht. Die knalt er nu nog meer uit dan vroeger. Met Regilio Bachoe op de voorgrond, onze nieuwe ster van TPMO/ client business.
Deze rare bol op de Aziatische afdeling is ook waanzinnig populair. Hij lcht steeds anders op en als je hem aait, dan straalt hij totaal anders. Heel modern, een experience.
En de achteruitkijkspiegel. Dat is iets voor Ruud, het helpt echt bij achteraf voorspellen.
Daarna werd het tijd voor de eenvoudige doch voedzame maaltijd bij Le Garage (met een enorme hoeveelheid, wel lekker toebereide, hoeveelheid kip).
Het werd tijd de relaties met Reporting aan te halen.
Tijd voor het spel "Wie is de mol ". Het lot had die rol aan Trondur toebedeeld. Niemand had dat doorzien.
Gerborg had ook het beste voor met Anja. En terecht, samen met Peter Wenneker had ze een heel leuke dag georganiseerd. Mijn dank.

2 opmerkingen:

  1. Gezellig om een bedrijfsuitje te voeren! Hopelijk hebben jullie er genoeg van genoten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg leuk idee voor een bedrijfsuitje, goed hoor!

    BeantwoordenVerwijderen