20 mei 2012

Duitsland heeft meer vrienden dan Engeland

Via Business Insider de foto van de fotograaf van het Witte Huis,David Souza, nadat Chelsea won doordat Robben andermaal de toorn van der Kaiser opriep  als penaltiemisser op belangrijke momenten . De foto heeft als titel: United States Government Work

Angsten slaan toe voor verdubbelde austeritywensen van Duitsland.
Cameron het meest blij, zoals het ook hoort, maar hij is een jubelende in de woestein. Obama is keurig gematigd voor Engeland, maar Barroso en Hollande zitten duidelijk erg solidair te wezen met Duitsland. Wie die anderen zijn weet ik niet, misschien verdwaalde Russen, die zijn kennelijk ook voor Duitsland.

Nu zien we wat men echt belangrijk vindt bij de G8, al lijkt Obama een geeuw te onderdrukken, die loopt kennelijk niet zo warm voor voetbal.

Banzai van zeohedge had een wat andere kijk op de zaak. Qua reacties zou het nog kunnen ook, het klopt beter met United States Government Work

2 opmerkingen:

  1. Robben is domoor die altijd teveel verantwoordelijkheid wil nemen, net als Seedorf vroeger. Veel te grote ego, samen met van persie gaat hij het EK verkloten voor Nederland.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. bij Bayern is 1 Nederlander onzeker geworden en 10 Duitsers gedesillusioneerd. wie weet is dat gunstig.

    BeantwoordenVerwijderen