10 januari 2012

sexueel socialisme: ongetrouwde mannen moeten huwbaar gemaakt worden via belastingsubsidies

Brooks brak in de New York Times een lans om mannen met een te laag inkomen huwbaar te maken door ze via belastingteruggave zo veel te laten verdienen dat een vrouw erin zou trappen. Tarentino in de Wall Street Journal doet er nog een schepje extra overheen.
Als je minder dan $10.000 verdient in de VS dan heb je 50% minder kans getrouwd te raken dan als je $20-40.000 verdient, een bedrag dat je nog steeds niet super huwbaar maakt.
Weg met dat voortrekken van vrouwen, juist jonge mannen met hun inferieure opleiding ten opzichte van vrouwen moeten positief gediscrimineerd worden.
Dit soort wilde gedachten komen bij Amerikanen op, nu de republikeinen de meest vreemde ideeën op tafel leggen in hun run voor het presidentsschap (vooral Ron Paul is een bron van inspiratie en verbazing). Wat moet men in hemelsnaam doen om de (witte) middenklasse weer er bovenop te krijgen? Men schrijft aan Santorum toe dat die wel in zou zijn voor dit soort belastingvoordeeltjes om mannen (heterosexueel) getrouwd te krijgen. Maar men beredeneert ook dat vrouwen dit soort gesubsidieerde mannen als losers zien en beslist niet als goede vangst.

bron:http://online.wsj.com/article/SB10001424052970204257504577150881796373326.html?mod=WSJ_Opinion_MIDDLETopOpinion
http://www.nytimes.com/2012/01/06/opinion/brooks-a-new-social-agenda.html

2 opmerkingen:

 1. This is a topic that is near to my heart... Best wishes! Where are your contact details though?


  My web site ... comptoir en quartz

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Japan daar speelt ook dat de man niet meer zo veel verdient als vroeger en de vrouw dan maar niet trouwt:
  TheEconomist legde uit waarom er zo weinig kinderen geboren worden in Japan: men trouwt steeds minder en slechts 2% kinderen buiten huwelijk (30-50% in rest wereld). Men trouwt later, vindt kinderen te duur en te economisch riskant vanwege einde banen voor het leven, kinderopvang is slecht geregeld. Alleen massa immigratie kan het grote afsterven van Japan voorkomen.
  Bovendien geven steeds grotere delen van de jeugd an niet meer geïnteresseerd te zijn voor sex

  BeantwoordenVerwijderen