6 maart 2012

23-jarige valutahandelaar geeft 204.000 pond uit op drinkavondjeDe foto is van het duurste drinkgelag ooit met de een dure monsterchampagnefles, aangericht door een 23-jarige valutahandelaar.
Hij had voor de zekerheid maar eerst gebeld of ze de 30 liter Midas fles Ace Of Spades champers Nebuchadnezzar of Armand de Brignac maar eens zouden klaar zetten à 125.000 pond.
Dit was niet genoeg om de dorst van de VIP's en dames te lessen en gelukkig bestelde hij daarom nog wat bij. Daar kwam de wodka van 4,5 liter à 2000 pond per fles en nog wat andere dure bubbeltjes van nog eens 60.000 pond.
Zonder die extra bestellingen was het niet het duurste drankgelag ooit. Dat was een etentje van vier met een fles Petrus van 160.000 pond, genoeg reden om de desbetreffende verteerder te ontslaan.

Het drankgelag van de grote fles was aangericht voor 10 vrienden met al hun aanhang (zoals 60 goed uitziende dames die de heren wel wilden verwennen). De handelaar zelf, Alex Hope, dronk bijna niets, maar naar verluid heeft hij zich kostelijk vermaakt.

Hij is in een klap wereldberoemd geworden. Ze prijzen hem de hemel in, hij is zo ontzettend aardig en hij heeft zichzelf zo veel aangeleerd (hij is tenslotte al drie jaar handelaar), hij is een fenomeen. Hij nodigt je uit op twitter en facebook, zie http://www.alexhopefx.com/about-alex

Geen opmerkingen:

Een reactie posten