10 augustus 2013

Krokodil bijt Oprah terug


Hij was te duur. Zij boos, discriminatie, ze wilde uit woede heel de winkel leeg kopen maar gunde de commissie niet aan de Italiaans sprekende verkoopster (nu worden dat soort lieden ineens gediscrimineerd, ze zijn te dom om Oprah te herkennen, spreken slecht Engels en ze kiezen in groten getale voor Berlusconi).

Ach, het was natuurlijk wel waar dat de tas te duur was, er waren veel goedkopere tassen die ook mooi zijn. 26.000 euro voor een tas, daar zou zelfs Jackie Onassis nog even over nadenken (niet lang natuurlijk).

De naam van Jennifer Aniston als ontwerpster van te dure tassen is weer versterkt.

Oprah vertelde het bij een interview over haar rol als de vrouw van in de film The Butler. Ze speelde de vrouw van een zwarte (herstel Afro-Amerikaanse) butler in het Witte Huis die in de vorige eeuw heel wat belangrijke gebeurtenissen voor zijn ogen zag afspelen. In die rol kon ze zich zeker niet zulke dure tassen veroorloven.

De winkelier verontschuldigde zich, het bureau van toerisme in Zwitserland nog meer, maar de winkelier was blij met de aandacht. Ze had zo waar zo’n te dure tas verkocht daardoor.De Tom Ford Jennifer tas is duur, maar nog lang niet het duurste wat je kunt kopen. Tot $200.000 gaat de Hermes range en als je zo’n ordinaire tas wat wil opleuken met wat diamanten en goud, dan kun je er als je geld maar niet op wil raken daar $ 2.000.000 voor neertellen.

Oprah zal zich nog wel een keer achter de oren krabben. Niemand zegt tuttut tut, wat wordt ze toch gediscrimineerd, maar iedereen zegt, jee, wat kopt ze toch dure tassen. Die 1% van de 1% van Occupy Wall Street koopt toch maar mateloos. De tijdgeest maakt zich daar kennelijk drukker over dan discriminatie van Oprah. De tijdgeest verandert langzaam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten