8 januari 2011

De zonnebrilcamera van Lady GagaOp het ogenblik zijn er de jaarlijkse grote shows in Las Vegas waar de laatste technologische snufjes worden getoond. Apple doet niet mee, en naar het zich laat aanzien maakt o.a. daarom Lady Gaga de blits.

Polaroid is nu eindelijk ook uit het digitale vaatje aan het tappen. De wonderonderneming van de jaren zestig en zeventig, een van de nifty fifty, waarvoor je vond men toen gerust 70 tot 100 keer de wint kon betalen, omdat mooie winstgroei verzekerd was. Het kan verkeren en uiteindelijk ging Polaroid failliet. Het is herstart en gaat nu met Lady Gaga eindelijk op de digitale toer. Polaroid stelde Lady Gaga aan als creatief directeur en zij ontwierp de zonnebril met camera. Je kunt foto's en video's hiermee maken en ze afspelen en een ander op Facebook zetten, of wat misschien belangrijker is: je kunt als een soort oppertwitteraar je volgelingen laten zien wat jij ziet. Je kunt er nog doorheen kijken ook (maar dat ging Lady gaga niet helemaal goed af).

Naast deze GL20 cameraglazen levert Polaroid natuurlijk ook piepkleine printers waar je gemakkelijk je foto's uit je mobietje of wat dan ook kunt afdrukken à la de oude Polaroid camera en natuurlijk ook de digtale camera waar je uit kunt printen zonder het milieu al te veel geweld aan te doen
Zie o.a. http://www.thelifefiles.com/2011/01/07/lady-gaga-unveils-polaroids-gl20-camera-glasses-at-ces/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten