3 januari 2011

wij leiden lijden een iLife


Veel mensen werden gealarmeerd door het niet afgaan van hun iphonewekker. Heel wat gegniffel en inspiratie voor Fokke en Sukke. Het was het meest gelezen artikel in de Wall Street Journal (Some iPhone Users Alarmed After Oversleeping).
Men begint verslaafd te raken aan de iProducten, vooral die van Apple (BGI had al langer de iShares die diverse indexen nabootsen).
Tijdens het bedrijfsuitje van F&C NL moesten de mobieltjes verplicht uitgezet worden. Dat veroorzaakte bij diverse collega's ontwenningsverschijnselen. Men was buitengewoon trots dat men het wel zes uur had volgehouden om het ding niet te gebruiken.
Het meest gelezen artikel van Barroons ging over iLife, iets dat toch niets met beleggen te maken heeft. Het artikel Portrait of an Artist
http://online.barrons.com/article/SB50001424052970203537304576017783391376872.html?mod=BOL_hps_popview is helemaal verrukt van het programma van Apple om vakantiekiekjes op te pimpen tot een prachtig fotoboek waar je de blits mee kunt maken in je kennissenkring (je bent ineeens een artiest in plaats van een fotoclicker).
Het is soms lijden als je een iLife leidt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten